JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Uutiset
13.9.2021 8.40

Carita Liljamo hyvin­voin­ti­a­lueen vastuu­val­mis­te­li­jaksi

Carita Liljamo on valittu VATE:n vastuuvalmistelijaksi siihen asti, kunnes uusi aluevaltuusto aloittaa.

Carita Liljamo on valittu VATE:n vastuuvalmistelijaksi siihen asti, kunnes uusi aluevaltuusto aloittaa.

Ete­lä-Poh­jan­maan hy­vin­voin­ti­a­lu­een vä­li­ai­kai­seen val­mis­te­lu­toi­mie­li­meen, VATE:en, on va­lit­tu pal­ve­lu­ja­os­ton vas­tuu­val­mis­te­li­jak­si la­pu­a­lai­nen Ca­ri­ta Lil­ja­mo. VATE vas­taa Ete­lä-Poh­jan­maan hy­vin­voin­ti­a­lu­een toi­min­nan ja hal­lin­non käyn­nis­tä­mi­sen val­mis­te­lus­ta sii­hen saak­ka, kun­nes alu­e­val­tuus­to on va­lit­tu ja alu­e­val­tuus­ton aset­ta­ma alu­e­hal­li­tus on aloit­ta­nut toi­min­tan­sa.

Pal­ve­lu­ja­os­ton vas­tuu­val­mis­te­li­ja osal­lis­tuu osal­taan hy­vin­voin­ti­a­lu­een pal­ve­lu­jen jär­jes­tä­mi­sen ja tuot­ta­mi­sen val­mis­te­luun sekä sel­vi­tys­ten te­ke­mi­seen yh­teis­työs­sä alu­een edus­ta­jien kans­sa. Hän toi­mii myös pal­ve­lu­ja­os­ton pu­heen­joh­ta­ja­na sekä toi­mii yh­teis­työs­sä alu­eel­lis­ten hank­kei­den kans­sa pal­ve­lu­tuo­tan­non ke­hit­tä­mi­sek­si.

– Ete­lä-Poh­jan­maal­la on pääs­ty ri­pe­äs­ti aloit­ta­maan hy­vin­voin­ti­a­lu­een val­mis­te­lu ja yh­des­sä Ca­ri­ta Lil­ja­mon kans­sa voim­me aloit­taa nyt myös pal­ve­lu­ja­os­ton työs­ken­te­lyn, muu­tos­joh­ta­ja Tan­ja Pen­nin­kan­gas ker­too.

Käy­tän­nös­sä Lil­ja­mo on teh­nyt hy­vin­voin­ti­a­lu­een val­mis­te­lu­työ­tä jo pit­kään toi­mies­saan sote-ra­ken­neu­u­dis­tus -hank­keen han­ke­joh­ta­ja­na. Tä­män hank­keen ai­ka­na tuo­tet­tu tul­laan huo­mi­oi­maan nyt myös pal­ve­lu­ja­os­ton val­mis­te­lus­sa, VA­TEn pu­heen­joh­ta­ja Tero Jär­vi­nen to­te­aa.

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?